Bevrijdingsconcert Nieuwedieper Visserskoor en Christelijk Mannenkoor AFGELAST

di 5 mei '20 19:30 - 21:30
Gezelschap/orkest
IVM de maatregelen rondom het Corona virus wordt deze activiteit afgelast. Houd de website in de gaten voor informatie over evt. verplaatsing of definitief aflassen.

Een prachtig concert op bevrijdingsdag van twee Helderse koren. Het Christelijk Mannenkoor en het Nieuwedieper Visserskoor. Een prachtig samenwerkingsproject waarin vrijheid centraal staat.

Het Nieuwedieper Visserskoor:
Het koor telt op dit moment ongeveer 60 enthousiaste mannen. Een koor dat is geboren uit de Helderse visserij. De leden van het koor zijn inmiddels lang niet allemaal meer direct of indirect betrokken bij de zee, maar bij het beluisteren van de eerste maten van het repertoire proeft men toch de zilte zee. Het is inmiddels uitgegroeid tot een groep die tijdens het optreden hun professionele mannetje staan. Deze optredens overschrijden niet alleen de stadsgrens van Den Helder, maar zelfs de landgrenzen.

Het Christelijk Mannenkoor: 
Een groep van rond de 45 enthousiaste mannen. Al ruim 80 jaar een begrip in Den Helder.
Ze hebben al vele optredens verzorgd waarin zij onder andere christelijke liederen brengen. Maar ook andere nummers staan op hun repertoire. Een veelzijdig en professioneel geleid koor.

Morgensterkerk
Drs. F. Bijlweg
1784 MC den helder

Toon op kaart